Zijn dit de eerste twee deelnemers van Wie is de Mol 2016?

Het zoeken naar een nieuwe Mol kan nú al beginnen! De opnames voor het nieuwe seizoen worden waarschijnlijk deze week opgenomen. Deze twee deelnemers houden we in de gaten. Oordeel zelf!

Art Rooijakkers, de presentator van Wie is de Mol, plaatste een week geleden deze foto op Instagram:

.

Daar deed hij vervolgens nog een schepje bovenop:

.

Dit zou dus kunnen betekenen dat Wie is de Mol 2016 nú al wordt opgenomen! Interessant om in de gaten te houden welke BN’ers er verdacht stil zijn op social media…

Bloggers van de Tunnelvisie kwamen met de volgende BN’ers die wel eens deelnemers zouden kunnen zijn:

Fleur Wallenburg

Nederlandse nieuwslezer en radiopresentatrice. Is onder nieuwslezer van NOS op 3. Een tactisch geplande vakantie… Wellicht een vakantie met als eindbestemming het land van Wie is de Mol in 2016? Bijzonder is ook dat Fleur gevolgd wordt door het Twitter-account van Wie is de Mol. Hoe dan ook, Fleur zegt zelf op vakantie te gaan naar Amerika.

borspel-19

Ruud Feltkamp
ruud-feltkampo

Acteur en presentator. Is onder andere ‘Noud Alberts’ in GTST. Ruud maakte laatste bekend dat hij een tijdje afwezig is van de set van Goede Tijden Slechte Tijden. Reisde in de tussentijd af naar Australië en is inmiddels bezig als DJ. Goeie om in de gaten te houden.

bordspel-uitbreiding

En, wat denk jij? Wie houdt zich ijzig stil op social media, of wie loopt er te hinten naar een vakantie? Laat het ons weten!

Wie is de Mol Hints & Aanwijzingen Facebook

36 gedachtes over “Zijn dit de eerste twee deelnemers van Wie is de Mol 2016?

   1. Het kan ook zijn dat ze een “omweg” maken en eerst vanuit Schiphol naar een schengenland vliegen om vervolgens vanuit dat schengenland door te gaan naar de echte plaats van bestemming. Dit zou een goede en eenvoudige manier zijn om de fans van WIDM ( die ongetwijfeld ook op Schiphol werken ) op het verkeerde been te zetten.

    Like

 1. Ik heb ook sterke vermoedens dat Wietze de Jager, van het Q-music duo Mattie & Wietze, mee doet met het nieuwe seizoen! Wietze is al een poosje met ‘vakantie’, Mattie en de vervanger praten daar amper over. Ik heb zelf een berichtje gestuurd naar de Q studio waarin ik vroeg wanneer Wietze terugkomt. Mattie antwoordde: ‘Dat kan nog wel een paar weken duren, want Wietze is de wereld aan het rondreizen’.
  Te verdacht dit.
  Niek

  Like

  1. ja … die vermoedens deel ik ook. Heb Mattie ook gevraagd waar Wietse is … maar deed dat heel vaag af met: even met vakantie … maar gaat nu de 4e week al in !!

   Like

 2. @Niek vd Veen

  Inderdaad. Nog een aanwijzing: zijn vriendin Lieke Veld is wel gewoon te horen. Vorig jaar hadden Mattie & Wietze de hele maand juli vakantie. Q-music mailde mij dat Wietze pas begin augustus weer terug is. Dit kan kloppen. Eind juni zijn zo’n beetje de opnames afgelopen en daarna gaat hij werkelijk op vakantie. Mattie zei nog wel op Twitter dat Wietze aanwezig is bij de Foute Party eind juni.

  Like

 3. De bestemming is waarschijnlijk de Dominicaanse Republiek. Een vriendinnetje van me woont daar nu en heeft op het strand Art gespot achter een computer met Nederlanders op stoeltjes tegenover hem. Helaas heeft ze niet gezien wie het waren, maar ze werd gauw weggestuurd door de crew toen die erachter kwamen dat ze Nederlands was.

  Like

  1. Zou maar zo kunnen! Costa Rica dan wellicht ook onderdeel: daar liep in augustus de combinatie Eric van Tijn en Victor Reinier op het vliegveld van San Jose! We zullen zien….

   Like

   1. Als in die twee in augustus ter plekke (Costa Rica) zijn gesignaleerd, dan kun je ervan uitgaan dat zij geen deel uitmaken van de kandidatengroep van seizoen 16. Als Lilly al op 16 juni een berichtje post over de locatie, en dat haar vriendin Art daar heeft gesignaleerd, dan liggen die periodes te ver uit elkaar.

    Like

   2. Dit zit nog altijd ergens in mijn achterhoofd. Weet je zeker dat het Costa Rica was? Want ik vertrok uit Costa Rica en zat volgens mij pas vanaf mijn transfer in Panama bij hen in het vliegtuig. En laat Panama nou net ook de transferluchthaven van vluchten uit de Dominicaanse republiek zijn. Daarnaast hoorde ik Victor Reinier bij de bagageband op Schiphol toen hij afscheid nam van de anderen “we zien elkaar wel op de reünie” zeggen. Daarnaast is het ook even de moeite waard om je te bedenken dat die combinatie, Eric van Tijn en Victor Reinier best een onlogische is, tenzij ze meedoen aan een soort WIDM programma (waar ze ook allebei nog niet eerder aan hebben meegedaan). Om het nog even erger te maken: ze reisden samen terug (er was trouwens nog iemand bij die apart vertrok die volgens mij ook BNer is maar waarvan ik geen naam weet), dat is in principe onlogisch als er stuk voor stuk mensen afvallen, dus dat zou kunnen betekenen dat ze de finalisten zijn. En dat 1 van hen de mol is…

    Dit is natuurlijk allemaal speculatie en kan inderdaad helemaal onderuit gehaald worden door dingen zoals Jos hieronder noemt. Maar ook dan zou het kunnen dat Art misschien al eerder in DR gespot is, misschien vooropnames, of locatiescouting… We zullen zien…

    Like

 4. Nog een goeie om in de gaten te houden… Coen Swijnenberg…
  Sinds 30 mei totaal niet meer actief geweest op Twitter…

  Ruud Feltkamp zou overigens de eerste zijn die eerst in Robinson heeft gezeten en daarna pas in Wie Is De Mol… ipv andersom 😛

  Like

  1. Timur Perlin? Neuh… Die foto’s van hem op de site van 3FM, hij doet me een beetje denken aan Freddie Mercury in zijn laatste dagen. Zag er erg ziek uit, naar mijn idee.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s